Er zijn therapeuten en coaches in vele soorten en maten. Je hebt sportcoaches en lifestyle coaches, relatietherapeuten, loopbaancoaches, ouderschapscoaches, kindertherapeuten en ga zo nog maar even door.

In het algemeen kun je zeggen dat een therapeut een professional is die jou helpt om het maximale uit jezelf te halen en jouw doelen te bereiken.

Een therapeut/coach gebruikt hierbij zijn professionele kennis maar ook zijn persoonlijke ervaring. Zij bieden allereerst de veiligheid om je kwetsbaar op te stellen zodat je in alle veiligheid kunt kijken in de spiegel die hij je voorhoud. In deze spiegel zie je patronen in jouw gewoontes en gedrag en welke overtuigingen jou belemmeren in jouw leven.

Als Lichaamsgericht Traumatherapeut help ik jou bij de uitdagingen die jouw leven met zich meebrengt. Je kunt hierbij denken aan uitdagingen binnen jouw persoonlijke ontwikkeling, op het gebied van werk, binnen je relatie(s) en bij zingeving van het leven. Deze vier gebieden hebben natuurlijk invloed op elkaar. Bedenk maar eens dat je niet lekker op je werk zit.

Dit neem je natuurlijk mee naar huis en het beïnvloedt daar je relatie. Je persoonlijke ontwikkeling en ook de zingeving van het leven zal er uiteindelijke door gekleurd worden.
Wil jij een gelukkig leven is het van belang dat het voor alle aspecten van het leven duidelijk is wat je wilt en hoe je hier in wilt groeien. Als Lichaamsgericht Traumatherapeut kan ik je hierbij perfect  ondersteunen.